Als u op meer rekent dan alleen cijfers

Over Ons

Met Focus on Work staat u sterk

Focus on Work is een no-nonsense organisatie waarbinnen mensen èn resultaten centraal staan. Ons kantoor is professioneel, laagdrempelig, klantgericht en betrokken. Hierdoor kennen we onze klanten en kunnen wij onze dienstverlening perfect afstemmen op de wensen en eisen van onze relaties. Het belang van de klant en zijn tevredenheid staan bij ons voorop: alles draait om de klant!

Wij gaan verder dan alleen rekenen

Voor ons gaat dienstverlening verder dan de traditionele paden. Van Focus on Work mag u meer verwachten dan de gebruikelijke winst- en verliesrekening, balans en belastingaangifte. Wij denken graag mee over uw markten, bedrijfsprocessen, organisatie, etc. Wij begeleiden, adviseren en sturen daar waar nodig bij om van uw bedrijf een gezonde en winstgevende onderneming te maken. Bovendien voeren wij, indien gewenst, regelmatig evaluatiegesprekken om voortgang te bewaken.

Van ZZP tot MKB

Door jaren ervaring en hard werken, hebben wij een interessante, gevarieerde cliëntenkring opgebouwd. Onze cliënten komen uit diverse branches, zowel uit de profit- als de non-profitsector. Focus on Work beperkt zich niet tot een bepaalde doelgroep, maar bedient het MKB van ZZP'er tot de grotere bedrijven, van vrije beroepsbeoefenaar tot particulier. Met veel plezier blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse branches. Iedere bedrijfstak kent namelijk weer verschillende verplichtingen en regels. Uiteraard zijn wij altijd bereid ons verder te ontwikkelen en nieuwe branches in onze cliëntenkring op te nemen. Wij noemen ons kantoor daarom ook niet ‘branche gebonden’, iedereen is bij ons welkom.

Neem nu contact met ons op