Bedrijfsadministratie

Administratie

Veel ondernemers die zelf hun administratie voeren, zijn hier vaak onnodig veel tijd en energie aan kwijt. Ondernemers die hun administratie uitbesteden, moeten daarvoor vaak veel teveel betalen. In beide gevallen wordt er onvoldoende geprofiteerd van fiscale voordelen. Toch hoeft het niet zo te zijn: ook u kunt ervaren hoe eenvoudig uw administratie uit handen wordt genomen en hoe snel u bespaart op uw accountantskosten.

Wij zijn een administratiekantoor in de breedste zin van het woord. Uiteraard verzorgen wij de financiële administratie voor onze cliënten. Wij doen echter veel meer. Desgewenst kunnen wij u ook begeleiden bij het opzetten van een eigen administratie, die wij periodiek voor u kunnen controleren. Daarbij stellen wij de benodigde jaarrekeningen op aan de hand van de financiële administratie, zodat u goed geïnformeerd bent over het reilen en zeilen van uw onderneming. Tot slot hebben wij alle benodigde fiscale kennis in huis om u op de juiste manier te kunnen adviseren.

Wat kan Focus on Work voor u betekenen?

Jaarrekeningen en tussentijdse (kwartaal)overzichten

Wij stellen aan de hand van de financiële administratie de jaarrekeningen en tussentijdse overzichten op, zodat u volledig geïnformeerd blijft over de stand van zaken in uw onderneming. Uiteraard combineren wij dit met een voor u passend advies voor uw bedrijf.

Subsidies

De overheid probeert via diverse subsidies en regelingen het ondernemerschap aantrekkelijker te maken. Echter, door de vele regels ziet u als ondernemer door de bomen haast het bos niet meer. Wij helpen u graag met het inzichtelijk maken van uw mogelijkheden en geven u een passend advies.

Aangiftebiljetten

Voor zowel ondernemers als particulieren verzorgen wij alle benodigde aangiftebiljetten:

Neem nu contact met ons op