Interim oplossingen

MGO en grote bedrijven

Heeft u als ondernemer of leidinggevende wel eens het gevoel dat er geen einde aan de stapel werk op uw bureau komt of dat u deadlines niet kunt halen? Fantaseert u wel eens over iemand die u van tijd tot tijd kan helpen door tijdelijk een deel van uw werkzaamheden over te nemen, zonder dat u veel tijd en geld kwijt bent aan uitzend- of detacheringbureaus, advertenties en sollicitatieprocedures?

Zou het niet prettig zijn om professionele ondersteuning achter de hand te hebben voor de gevallen waarin uw administratie achterstand oploopt? Wellicht is het aannemen van (nieuw) personeel geen rendabele optie voor u tijdens een piekperiode of bij langdurige afwezigheid van een medewerker. Maar het staat u tegen om extra verplichtingen aan te gaan. In dat geval is het inschakelen van Focus On Work voor u ongetwijfeld rendabel, terwijl het een minimum aan verplichtingen met zich meebrengt!

Interim professionals

Naast het bieden van ondersteuning in alle facetten van uw administratie, kunnen wij tevens op projectbasis uw managers vervangen bij langdurige afwezigheid. Focus On Work biedt u een unieke combinatie van professionaliteit en flexibiliteit bij alle voorkomende administratieve werkzaamheden, een vast aanspreekpunt en 100% bereikbaarheid. Focus On Work levert maatwerk. Wij houden rekening met uw omstandigheden en uw budget. We denken met u mee en stellen ons zonodig proactief op. Wij nemen uw werk serieus, hoe beperkt of omvangrijk het aantal uren ook is waarvoor u ons inzet. U gaat met ons een overeenkomst aan voor een aantal vooraf bepaalde uren. Verder zit u nergens aan vast.

Neem nu contact met ons op